Zašto je važno ko Vam pere tepihe?

Ukoliko nemate svoj servis gde redovno perete tepihe i želite da pronađete jedan treba da znate sledeće. Pranje tepiha uopšte nije lak posao, zahteva puno truda, znanja i vremena da bi posao bio odrađen kako treba. Po našem iskustvu prosečna mušterija pere tepihe jednom u godinu dana. E sada, ukoliko imate nove tepihe, ili su stari a dobro održavani tj. ne izgledaju prljavo onda Vam zapravo rezultat pranja i neće puno varirati bilo gde da se odlučite da operete svoj tepih, biće osvežen a Vi zadovoljni. Međutim po našem iskustvu 90% tepiha kada stigne na pranje je zaista vidno prljavo, 20 % tepiha je ekstremno prljavo! Ovde leži ključni problem. Tepihe perete jednom u godinu dana! Dali ste prljave i čekate isporuku nazad. Tepisi posle nekog vremena stižu nazad na adresu i postoje tri scenarija:

  • Dobili ste tepihe koji su očišćeni površno. Imate utisak da ste sve to mogli možda i sami da uradite. Možda čak i bolje ( nisu se skinule fleke, gde god je tepih bio zaprljan i dalje je ostao zaprljan. Ovo je uglavnom slučaj kod tepih servisa sa niskom cenom, lošim kadrom i ne adekvatnom opremom).
  • Dobili ste korektno očišćene tepihe ( uglavnom su sve fleke skinute, pranje je ispunilo Vaša očekivanja, mada ima još sitnica koje su možda mogle bolje da se odrade ali Bože moj nećete puno zameriti).
  • Dobili ste perfektno očišćene tepihe. Oduševljeni ste, prosto ne možete da verujete da je to Vaš tepih koji je vraćen. Iznad svakog očekivanja, skniute fleke, osvežene boje, rasčešljana dlaka, bez i jedne mrve ili dlačice . Jedva čekate da se pohvalte komšijama, prijateljima i rodbini. Jer dobra usluga je retka i svakako vredna pohvale.

Naći ćete zaista mnogo tepih servisa u Beogradu, za samo par godina broj servisa koji rade se upetostručio, konkurencija je jača nego ikada i kvaltet je jedino merilo po kojem se razlikujemo.

Obratite pažnju kome dajete tepihe, nije sve jedno i nisu svi isti. Tepihe ne perete tako često, ukoliko izaberete pogrešan servis ne samo da nećete biti zadovoljni nego će i tepisi brže propasti, koristićete ih tako poluoprane još godinu dana i onda ćete opet morati da ih perete i rizikujete sa novim servisom.

Obratite pažnju na recenzije, komentare i iskustva sa tepih servisom za koji se odlučite. Izguglajte malo, istražite pre nego što se odlučite.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni i pozovite nas ili nam pišite na društvenim mrežama.
Pozdrav do sledeće objave,

Vaš tepih servis Master